Hvordan kan du forberede compliance i forhold til den nye EU-lovgivning?

Hvem bør deltage?
Du er måske udnævnt som Data Protection Officer (DPO) i din virksomhed/organisation eller også ønsker du blot endnu dybere forståelse af EU-forordningen om persondatabeskyttelse og er bekendt med udfordringerne ved at implementere Compliant Data Management løsninger.

Du bør have en god forståelse af din organisations samlede aktiviteter omkring databehandling (livscyklus) fra erhvervelse, til processering og frem til destruering. Derudover bør du have gennemgået grundkurset i Data Protection eller have en grundlæggende erfaring fra arbejdet med Data Compliance.

Efter kurset vil du bl.a. være i stand til at forstå håndhævelsen af principper i forordningen samt DPO’ens og data processorens nye forpligtigelser. Du lærer kravene forbundet med Privacy Impact Assessments samt at designe skabeloner for Action Logs, underretninger om brud og politikker. Du får forståelse af de administrative og ledelsesmæssige strukturer for den tilsynsførerende myndighed, Det Europæiske DP Råd og EU Kommisionen samt meget mere. Kurset giver otte CPE point.

Eksamen
Der er ingen eksamen tilknyttet Data Protection Officer kurset.

Instruktør
 Vi anvender Irlands førende instruktører i databeskyttelse der gennemgår både case studies og igangsætter diskussioner med kursisterne og deler ud af deres unikke indsigt omkring de praktiske udfordringer, som europæiske virksomheder oplever i det daglige arbejde.

Pris

4.500 kr. eks. moms.

Har du spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte Lise Christoffersen på lchris@deloitte.dk.