Hvordan forsvarer du dig på den digitale slagmark?

Den digitale revolution har skabt nye kamppladser, hvor virksomheder dagligt udkæmper slag mod cyberkriminelle og statsstøttede aktører, der gør alt for at infiltrere netværk og stjæle fortrolige virksomhedsoplysninger.

Cyberkriminelle er blevet dygtigere til at gennembryde virksomheders forsvarsbarrierer hurtigere og mere ubemærket. Dette har resulteret i, at cyberkriminalitet udgør den største trussel mod nutidens virksomheder og således er et forretningsanliggende, der ansvarliggør hele virksomhedsledelsen.
For at matche trusselbilledet er det af afgørende betydning, at virksomheder er omstillingsparate og får opbygget digitale forsvarsværker, der gør dem i stand til at minimere de cybertrusler, som nutidens virksomheder står overfor.

Derfor besøger vi på denne Grab’n Go-session den digitale slagmark og undersøger, hvordan virksomheder kan forsvare sig mod ondsindede hackere ved at bruge cyber threat intelligence (CTI), og hvorfor virksomheder, der har en efterprøvet incident response-plan, er lysår foran virksomheder, der endnu ikke har forberedt sig på mulige cyberangreb. Sidst men ikke mindst dykker vi ned i konkrete eksempler og forklarer, hvordan din virksomhed kan forhindre et forestående cyberangreb ved at bruge CTI og have klart definerede efterretningsbehov.

Målgruppe: CEO’er, CFO’er, CSO’er, CIO’er, it-ansvarlige såvel som ledere og managere med ansvar for it-sikkerhed, risk og intellectual property.

Du kan læse mere om “Grab’n Go – Hvordan forsvarer du dig på den digitale slagmark?” samt tilmelde dig eventet – klik her!