The Future of Cybersecurity – Leading the unknown

Bliv inspireret til, hvordan du kan lede, udfordre og udvikle din organisation i en verden med et konstant foranderligt trusselsbillede.

Vi byder velkommen til The Future of Cybersecurity, hvor temaet er ”Leading the unknown”.

Der er fokus på cyber både i de private virksomheder og i offentlige institutioner. Et øget trusselsbillede koblet med den fjerde industrielle revolution kræver, at ledelsen tager et stadig større ansvar. Men er du som leder klar til at lede din organisation, så I kan holde trit med udviklingen og skabe den nødvendige tryghed.

Dagens fokus er på, at du som leder får indsigt i, hvilken fremtid der venter forude. Hvordan du kan ”cybermodne” din organisation, og ikke mindst hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude, og krisen rammer.

Mød mange spændende talere fra ind- og udland, deriblandt keynotes Naser Khader, Marc Goodmann, Martin Junker Warming, Chris Payne og Henrik Dresbøll. Læs mere om Keynotes og Break out sessions herunder.

Velkommen til the Future of Cybersecurity

Vil du med?

Køb billet her

Speakers

 • Keynote Speaker – Marc Goodman

  Marc Goodman er forfatter, fremtidsforsker tilknyttet FBI og tidligere højtstående rådgiver for Interpol. Marc giver sit perspektiv på “Future Crimes – How to take back control in the world of cyber crime”. Han vil føre os dybt ind i den digitale underverden for at eksponere de alarmerende metoder kriminelle, virksomheder og selv lande anvender, når de bruger eksponentielle teknologier imod os. Marc vil fremhæve behovet for, at vi overtager kontrollen, og angive en udvej med klare skridt, som vi skal tage for at overleve de eksponentielle fremskridt, vi står overfor.

 • Keynote Speaker – Chris Payne

  Chris Payne, øverste chef for cybersikkerhed hos Target, der er USA’s næststørste discountkæde. Chris har grundlagt nogle af verdens største årlige cybersikkerhedskonferencer og er tidligere adjungeret professor og har opnået et utal af certificeringer i branchen. Chris kommer med et bud på, hvordan topledelsen kan bruge Red Team Operations til at styrke sikkerheden i deres organisation – ”Red Team Operations from a business perspective”

 • Keynote Speaker – Henrik Dresbøll

  Henrik Dresbøll er Cand.mag. i Cognitive Science, foredragsholder, forfatter og CEO for et kreativt adfærdsbureau. Hans mission er, at gøre det lettere for mennesker og organisationer at gøre skridtet mellem tanke, beslutning og handling kort, klogt og klart. Han vil i foredraget tage os på en rejse fra nudging til adfærdsdesign. Gennem cases vil han vise, hvordan organisationer har arbejdet med at anvende indsigter fra adfærdsvidenskaben til at løse praktiske og komplekse problemer inden for organisationssikkerhedsadfærd. Fælles for alle cases er, at de tager afsæt i et mere realistisk syn på, hvad den menneskelige hjerne kan, og hvordan vi træffer beslutninger og handler.

 • Naser Khader

  Naser Khader er cand.polit., medlem af Folketinget, Det Konservative Folkeparti og bl.a. forsvarsordfører. Naser Khader vil holde åbningstalen til The Future of Cybersecurity. Han vil i sit indlæg komme med sit perspektiv på cyberrisk-problematikken set fra en politisk synsvinkel.

 • Martin J. Warming

  ”Hvad svarer man, når bestyrelsen spørger om ens organisation er ”cybersikker”? Hvad beder man om, hvis ens organisation ikke er sikker (nok), og bestyrelsen spørger, hvad man har brug for? Martin J. Warming har gennem flere stillinger i dansk erhvervsliv indgående erfaring med bestyrelsesarbejde, og hvordan man rapporterer cybersikkerhed på bestyrelsesniveau.”

 • Ole Haugaard Madsen, partner i Deloitte

  Vi står over for en betydelig og hastigt udviklende cybertrussel. Denne udfordring berører os alle, hvorfor vi bør tage det alvorligt og agere på det. Den gode nyhed er, at Danmark kan tage en førende position på det eksploderende marked indenfor cybersikkerhed – hvis vi handler hurtigt. Bliv klogere på fremtiden, når Ole Haugaard Madsen præsenterer hovedkonklusioner fra rapporten ”The future market for cybersecurity in Denmark 2018”, som Deloitte har udfærdiget i samarbejde med Innovationsfonden.

 • Jesper Helbrandt, partner i Deloitte

  Jesper Helbrandts professionelle fokus indenfor Cyber Risk er afdækning af virksomheder og organisationers modenhed og modstandsdygtighed i forhold vedholdende og professionelle hackere. Analysefirmaet Gartner har prognosticeret, at de globale udgifter til informationssikkerhed vil stige med 8% om året og vil nå 96 milliarder dollar i 2018. Meget af dette skyldes naturligvis et stadigt voksende trusselslandskab. Investerer din virksomhed nok ressourcer i Cyber Risk? For hver måned der går, hvor du opretholder en umodenhed i forhold til Cyber risk, stiger din cyber gæld og øger oddsene for en katastrofe.

 • Tanja Juul Christiansen, partner i Deloitte

  Tanja Juul Christiansen har arbejdet indgående med krisekommunikation, brandresiliens og omdømmeledelse. Hun hjælper Deloittes kunder med alle aspekter af strategisk krise- og omdømmeledelse – lige fra at forudse og undgå kriser til at sikre kriseparathed og tilbyde realtidsrespons. Hør Tanjas indlæg ”Shitstorme og cyberangreb” – og hvordan evnen til at håndtere trusler har direkte konsekvenser for organisationers omdømme.

 • Gorm Christiansen, director i Deloitte

  Gorm Christiansen er en engageret, erfaren sikkerhedsleder med mere end 20 års erfaring fra hele branchen. Før sin ansættelse hos Deloitte var Gorm leder for Center for Cyber Intelligence & Operations i Politiets Efterretningstjeneste (PET), hvor han var leder for 100+ sikkerhedseksperter i et komplekst og meget omskifteligt trusselsmiljø.
  Den digitale revolution har skabt nye kamppladser, hvor virksomheder dagligt udkæmper slag mod cyberkriminelle og statsstøttede aktører, der gør alt for at infiltrere netværk og stjæle fortrolige virksomhedsoplysninger. Hvordan forsvarer du dig på den digitale slagmark?