Certified Ethical Hacker v10 er et af de mest avancerede etiske hackerkurser i verden. Kurset adskiller sig fra de tidligere versioner ved at kombinere banebrydende hackerteknikker med avancerede onlinelabs og fortræffeligt præsentationsmateriale. I denne version bliver der lagt endnu større vægt på de teknikker og metoder, angribere benytter sig af til ramme systemer og netværk.

Styrk dine kompetencer – bliv etisk hacker
CEH v10 er en eftertragtet certificering, der bringer dig på forkant med hackerne. EC-Council har brugt adskillige år på at udvikle denne version af kurset, og hundredevis af hackere og it-professionelle har givet input til indholdet – du får den bedst mulige kombination af hands-on-øvelser og specialiseret viden. Forskere fra EC-Council har undersøgt og analyseret de nyeste tendenser og teknikker inden for hackernes verden, og du får derfor præsenteret de mest effektive værktøjer til at imødegå disse angreb.

Definition af en Ethical Hacker
En Ethical Hacker er en person, der er ansat i en organisationen med det formål at teste it-sikkerheden. Det gør den etiske hacker ved at forsøger at trænge ind i virksomhedens netværk og/eller systemer ved hjælp af de samme metoder som en hacker for at lokalisere organisationens svagheder, så de kan blive taget hånd om. Hacking er en forbrydelse, men foretaget på anmodning og i henhold til en kontrakt mellem en Ethical Hacker og organisationen bliver det lovligt. Det vigtigste punkt er, at en Ethical Hacker har tilladelse til at undersøge sit mål.

Tænk som en hacker
For at bekæmpe en hacker er du nødt til at tænke som en! Dette er præcis, hvad dette kursus vil lære dig. Dette er resultatet af et af de mest ønskede træningsprogrammer, enhver person inden for it-sikkerhed bør deltage i.

Kurset
På kurset har du mulighed for at fordybe dig i et hands-on-miljø, hvor du vil få vist, hvordan man udfører etisk hacking. Du bliver præsenteret for en ny måde, hvorpå du opnår optimal informationssikkerhed i din organisation – nemlig ved at hacke den! Du bliver i stand til at scanne, teste, hacke og sikre din virksomheds egne systemer.

På kurset får du adgang til et laboratoriemiljø. Laboratoriets intensive miljø giver hver elev et indgående kendskab og praktisk erfaring med de væsentligste sikkerhedsværktøjer. Som studerende vil du først lære at forstå, hvordan ‘perimeter defenses’ fungerer for derefter at lære, hvordan du scanner og angriber dit eget net uden at forvolde skade. Du lærer herefter, hvordan udefrakommende angribere udvider deres privilegier, og hvilke skridt der kan tages for imødegå dem og sikre sine systemer.

På kurset får du indblik i, hvordan du scanner, tester, hacker og sikrer systemer. Desuden lærer du, hvordan du registrerer indtrængning, Policy Creation, Social Engineering, DDoS-angreb, Buffer Overflows og Virus m.v. Når du har gennemført dette femdages intensive kursus, vil du have konkret hands-on-erfaring med Ethical Hacking.

Eksamen
Eksamen afholdes på kursets sidste dag kl. ca. 13.00. Du får med det samme svar på, om du har bestået eksamen, og du kan derefter kalde dig Certified Ethical Hacker.

Optjen point til dine certificeringer. Hvis du har en CISSP, CISM, CISA eller lignende certificering, har du mulighed for at optjene 35 CPE-point til vedligeholdelse af denne certificering. Bekræftelsen på kurset kan bruges som dokumentation på din deltagelse.

Du får:

  • Femdages CEH Boot Camp med manualer og omfattende kursusmateriale
  • Fuld forplejning og forfriskninger gennem kursusperioden
  • En af branchens bedste undervisere
  • Masser af praktiske hands-on-øvelser, som giver dig mere end blot den teoretiske viden
  • Afsluttende eksamen i Certified Ethical Hacker
  • 35 CPE-point.

Pris
27.500 kr. eks. moms.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Jesper Helbrandt på jhelbrandt@deloitte.dk.