Bliv professionel it-sikkerhedsspecialist.

CISSP-certificeringen er en global anerkendt certificering, og vi tilbyder dette omfattende og veludviklede træningsprogram på vores CISSP Boot Camp i samarbejde med University of Dallas.

En CISSP-certificering giver dig viden og færdigheder til at udvikle it-sikkerhedspolitikker, standarder, processer og styre implementeringen af dem på tværs af din virksomhed.

Deloittes CISSP Boot Camp er udviklet af University of Dallas og indholder fem dage med intens undervisning. Vores Boot Camp gør dig til en kompetent sikkerhedstekniker og ikke blot en teoretiker.

Kursets struktur
Kursusforløbet er baseret på de otte hovedområder inden for it-sikkerhed, der tilsammen udgør pensum.

De otte hovedområder (domæner) er:

  • Security and Risk Management
  • Asset Security
  • Security Engineering
  • Communications and Network Security
  • Identity and Access Management
  • Security Assessment and Testing
  • Security Operations
  • Software Development Security

Forberedelse til kurset

Inden kursets start forventes det, at du har læst Official (ISC)2 Guide to the CISSP CBK, Fourth Edition (ISC2 Press), som sikrer, at du kommer godt forberedt og har evnen til at dykke dybere ned i de forskellige områder af pensum.

Bliv en professionel sikkerhedsspecialist
Hensigten med vores Boot Camp er ikke blot at opnå CISSP-certificeringen, men også at ruste dig til at fungere som en professionel sikkerhedsspecialist med dybdegående viden. Derfor trænes du i at analysere sikkerhedsbegreber, tendenser og løsninger. Instruktøren relaterer disse begreber og terminologier til den virkelige verden med eksempler og problemer, så du som studerende både ved, hvordan det fungerer i teori og i praksis.

Hvem bør deltage?
Det anbefales, at man beskæftiger sig med it og til dels it-sikkerhed i det daglige arbejde – dog ikke nødvendigvis på et dybere teknisk niveau.

For at opnå certificeringen skal du have fem års erhvervserfaring i mindst to af de otte domæner eller fire år plus en universitetsuddannelse. Består du eksamen uden at opfylde forudsætningerne, har du seks år til at opnå tilstrækkelig erfaring.

CISSP-eksamen
CISSP-eksamen er skriftlig og omfatter en række multiple choice-spørgsmål, der dækker de otte CBK-områder. Eksaminanden har op til seks timer til at gennemføre eksamen. Eksamen kan tages i Hvidovre og betales direkte til isc2; se mere her, hvor du også kan booke CISSP-eksamen.

Pris
29.000 kr eks. moms.

Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Jesper Helbrandt på jhelbrandt@deloitte.dk.