Dine medarbejdere er dit største aktiv, men også det svageste led i sikkerhedskæden! 

Phishing mails, ransomware, hacking og datatyveri er blevet en del af vores hverdag og noget, vi er nødsaget til at forholde os til. Den nye EU-lovgivning kræver ligeledes, at medarbejderne uddannes, informeres og lærer de forholdsvis simple regler, som kan minimere risikoen for kompromittering af virksomhedens it-systemer og tab af informationsaktiver.

Vi hjælper din virksomhed med dine cyberudfordringer
Deloitte Cyber Awareness Training er effektiv medarbejdertræning, der gør det enkelt og ligetil at lære om informationssikkerhed på en spændende måde. Træningen består af en e-learningportal og en række fokuselementer i form af en pixiebog om informationssikkerhed, plakater, stickers og meget andet.

I bestemmer selv, hvilke fokuselementer der skal indgå i træningen for at skabe awareness. Vi leverer et trykklart design, så man selv kan printe, trykke eller sammensætte egne fokuselementer.

Cyber Awareness Training er udviklet i samarbejde med specialister i it-sikkerhed, kommunikation og markedsføring, hvilket giver det bedste resultat.

Da det aktuelle trusselsbillede ændrer sig konstant tilpasser vi ligeledes vores Cyber Awareness Training med nye træningsvideoer og tests, så medarbejderne forbliver opdateret. Temaerne er bl.a. “På arbejdspladsen”, ”Social Engineering”, “Mobile enheder”, “Phishingmails”, “Sikker surfing”, “Passwords”, “Sociale Medier” m.v.

Læs mere om Deloitte Cyber Awareness Training her!

Hvad får du ud af det?

Inspirerende træningsvideoer om it-sikkherhed på et niveau, hvor alle kan være med.

Intiutiv test efter hver træningsvideo, som viser, at medarbejderne har forstået budskabet.

Et bevis på, at medarbejderne har nået målet og gennemført træning i it-sikkerhed.