Din udfordring

Mindre virksomheder er traditionelt mere udsatte for at blive ramt af hackerangreb i form af phishing eller skadelig kode såsom ransomware, der blokerer eller tager filer og mapper som gidsler mod en løsesum. Den ondsindede hacking kan være yderst bekostelig for den ramte virksomhed og endda skade den uopretteligt. At SMV’erne er mere udsatte skyldes, at mange mindre virksomheder ikke har de samme ressourcer til at opbygge de sikkerhedsløsninger, der er behov for.

Vores løsning

Med Klar, Parat, Start får du overblik over din virksomheds sikkerhedsniveau, og hvad du kan gøre for at mindske risikoen for cyberangreb og datakapring. Med andre ord får du tryghed i din hverdag! Klar, Parat, Start tilbyder en risikoanalyse, der lokaliserer din virksomheds sårbarheder, tester din sikkerhed på baggrund af denne analyse og giver dig en rapport med anbefalinger til, hvordan du løfter din it-sikkerhed.

Hvad får du ud af det?

Klar
I samarbejde med dig afholder vi en cyberworkshop, hvor vi gennemgår dine og branchens udfordringer, samt indsatsen hovedområder, så du anvender ressourcerne, hvor de giver størst forretningsværdi.

Parat
Vi udfører specifikke it-tekniske analyser og udarbejder på den baggrund en specifik rapport med anbefalinger til, hvordan du eliminerer dine sårbarheder.

Start
I fællesskab udarbejder vi en projektplan, der indeholder de prioriterede aktiviteter. Vi hjælper med at etablere sikkerhedsforanstaltningerne og er sparringspartner, hvis I har bekymringer og spørgsmål.